Zoneterapi

Mennesket er en sammensat organisme. Hvis noget ikke fungerer, som det skal, opstår der ubalance. Resultatet er ofte sygdom, smerter, træthed og utilpashed. Zoneterapi kan hjælpe til at genoprette kroppens egen balance.

Under og på fødderne findes et fuldstændigt kort over hele menneskekroppen. Hver del af kroppen har en zone på fødderne som kaldes en reflekszone. Hvis der er ømhed i en reflekszone, kan det skyldes, at en del af kroppen ikke fungerer optimalt.

Ved at behandle de ømme reflekszoner med specielle trykkombinationer, påvirkes organerne til en bedre funktion, og dermed genoprette kroppens balance.

Zoneterapien lindrer smerter i muskler og led, kredsløbssygdomme, fordøjelsesproblemer, allergier og luftvejssygdomme, hormonelle ubalancer, urinvejslidelser, øre- og øjenlidelser, forkølelse og andre infektioner, stress mm.

Efter behandlingen:
Reaktionerne kan være forskellige. Enhver reaktion hænger sammen med en bedre balance og almentilstand. Det er ikke muligt helt at forudsige kroppens måde at reagere på, da reaktionerne er individuelle. Nogle typiske reaktioner kan være en eller flere af følgende:

– Afslappethed, træthed og dyb søvn
– Velbehag
– Øget tarmfunktion, ændring i afføringsmønster
– Udskillelse af sekret gennem næse og svælg
– Opblusning af gamle og nuværende symptomer
– Humørsvingninger

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er image-2.png

RavnCare v/Dorte Ravn

Islandsvej 9a – 2800 Lyngby – tlf. 21 80 59 94 – mail: ddravn@gmail.com